Politika

Újabb fokazatra kapcsolt a kormány: már ellenzéki politikusokat figyeltetnek meg

Pestibulvar.hu

Czeglédy Csaba önkormányzati képviselő még áprilisban adott hírt róla, hogy egy autóból figyelték a házát, majd amikor elindult otthonról, azt észlelte, követik. Czeglédynek sikerült lencsevégre kapnia az autó rendszámát, amit a nyilvántartás szerint nem adtak még mki Magyarországon. Most viszont megtudtuk, kié az autó.

 






Czeglédy miután megtudta, hogy egy fantom rendszámmal követték, nem hagyta annyiban a dolgot és nyomozás indult egyedi azonosítójellel való visszaélés ügyében. A rendőrség most viszont közölte, hogy megszüntette a nyomozást, a határozatból pedig kiderül, hogy a

RENDSZÁM (PRT-076) VALÓS, ÁM TITKOSÍTVA VAN,

ezért nem található meg a nyilvános adatbázisokban! Azt is közölték Czeglédyvel, hogy “A nyomozás során megállapítást nyert, hogy a fenti – valós – forgalmi rendszámú gépjármű használatára az adott helyen és időben a Rendőrség bűnüldöző tevékenységével összefüggésben került sor.”

 

A DK önkormányzati képviselője Facebook bejegyzésében megjegyzete, hogy “a gyanú szerint a gépkocsi a Nemzetbiztonsági Szakszolgálathoz tartozik.

MINDEZEK SZERINT AZ ELLENZÉKI POLITIKUSOK KÖVETÉSE MÁR MINDENNAPOS GYAKORLAT A FIDESZ KÉZIVEZÉRELTE BELÜGYI SZERVEKNÉL.”

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top