Politika

Dömötör Csaba ujjong: Ekkora számokat produkált a kormány Gyurcsányt gyalázó videója

nyugatifeny.hu

Neki ilyen örömök jutnak.






Elképesztő eléréseket produkált a Gyurcsány-Orbán kommentháború és a „Gyurcsány Show” videó: a Gyurcsány Show-t YouTube-on 973 ezren nézték meg, míg Facebookon 1 millióan — mondta a Spirit FM Aktuál című műsorában Dömötör Csaba.

 

“Ha nem lenne lényeges kérdés, nem nézték volna meg ennyien. Kibontakozóban van egy előválasztási színjáték a baloldalon, közben gyakorlatilag

nincs olyan jelölt, aki nem lenne Gyurcsány Ferenchez köthető”

— tette hozzá.

 

Szerinte a nyilvánosság hangsúlyai az utóbbi időben áthelyeződtek az online térbe, ezzel a lehetőséggel pedig minden politikai közösség él. Úgy véli, hogy ez nem ördögtől való, hanem a demokráciát erősíti.






 

“Azt, hogy mi lesz a 2022-es kampányban, még korai megmondani, és nekem még nem is ez köti le a figyelmemet. Benne vagyunk a járványhelyzetben, szeretnénk lezárni ezt a harmadik hullámot, haladni az oltási programmal, ami lehetővé teszi a gazdaság újraindítását is”

— mondta a műsorban. Arról is beszélt, hogy jó lenne egy egységes uniós keretrendszer a zöld kártyával kapcsolatban, addig is a saját útját járja ezügyben a magyar kormány.

 

Dömötör teljesen biztos abban, hogy előbb-utóbb minden olyan vakcinát el fognak ismerni, amelyiknek nemzetközi engedélye van”.

 

Az államtitkár szerint azok az országok, amelyek GDP-je túlnyomó részben turizmusból jön, azok egészen egyszerűen gazdasági érdekből fogadni fogják a vakcinákat.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top