Politika

Videóval: Gyurcsány besokallt, irgalmatlanul kiosztotta Orbánékat a Parlamentben

nyugatifeny.hu

Az analfabéta Semjén Zsolt és a ficsúrozás is előkerült.


Önök kormányzás helyett az ellenzék ellenzékeként viselkednek, velünk foglalkoznak – mondta hétfői felszólalalásában a Fidesznek címezve Gyurcsány Ferenc, aki sérelmezte, hogy Orbán folyton neki üzenget, mégis az élő vita elől elbújik, és “harmadrangú államtitkárait” küldi maga helyett.

 

“Megbeszélték-e az emberekkel, hogy akarunk-e 500 milliárd forintért a kínai kommunista párt politikai befolyása alatt lévő egyetemet Budapestre? Volt-e erről vita?

Volt-e arról vita, hogy privatizálják ellenérték nélkül az egyetemeinket? Megbeszélték-e ezt a gyerekeinkkel, a feltörekvő új korosztályokkal?

Megbeszélték-e velünk, hogy akarunk-e új atomerőművet építtetni az oroszokkal, ennek a terheit örökül hagyva az új korosztályokra?”


– sorolta kérdéseit Gyurcsány, aki szerint a Fidesz ehelyett arról akar beszélgetni, hogy a ficsúr jelző sérti-e a ház méltóságát.

 

“Hölgyeim és uraim, ez nagyon lent van, ez messze van attól a pátosztól, amit önök képviselni próbálnának!”

– mondta a DK elnöke, hozzátéve: a nemzet, a haza, a polgárok nem ezt érdemlik.

 

“Önök arról beszélgetnek, kinek ki az apja, nagyapja, a férje, önök családfa-kutatással foglalkoznak. De mi lenne, ha a hazával foglalkoznának?

Önök azzal foglalkoznak, miközben 9 évig hatalomban tartottak egy olyan főpolgármestert, aki meg sem tudott nyikkanni idegen nyelven, hogy milyen nyelvtudása van a jelenlegi főpolgármesternek. Hát jobb, mint a miniszterelnök-helyettesnek, aki vadászatban kitűnő, egyébként pedig szégyent hoz a nemzetére!”

– sorozta a kormányt.

 

“Ha ennyire érdekli önöket az ellenzék, akkor teljesül a kívánságuk: meg tudjuk önöknek ígérni, ellenzékben lesznek!”

– üzente Gyurcsány Ferenc.


 

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!
Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top