Politika

Itt a válasz: Megszólalt Dobrev Klára a fideszes kutyák fegyveres támadása után

nyugatifeny.hu

Retteg a hatalom az erős kihívótól.


Beszámoltunk róla, hogy péntek délután három fideszes provokátor próbálta megzavarni Dobrev Klára egri rendezvényét, egyikük egy gázfegyvert is előkapott és azzal fenyegetőzött. (Fotók és videók erről >>ITT<<)

 

A három férfit előállították az Egri Rendőrkapitányságra, elszámoltatásuk folyamatban van. A rendőrség megerősítette azt is, hogy az egyik balhézónál gázpisztoly volt.

 

Az eset után megszólalt Dobrev Klára is, aki azt írta:

“Az egri utcafórumomon olyasmi történt, ami Magyarországon talán még soha sem. Egy fideszes provokátor fegyvert rántott egy DK-sra.

Mi szavakkal küzdünk, ők megfélemlítéssel. Minket a szívünk visz előre, őket a hatalom és a közpénzmilliárdok elvesztésének árnya. Látjuk, hogy ki áll nyerésre: aki fegyveres provokátorokkal akar a változás útjába állni, az fél, retteg.


Van is mitől. A tisztességes sokaknak elegük van a kiváltságos kevesek luxusba áztatott uralmából.

És igen: hiába fognak fegyvert a fejünkhöz – akár szó szerint is – vissza fogjuk venni a hazánkat!”

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!
Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top