Politika

Újabb információk derültek ki a DK rendezvényén fegyverrel fenyegetöző ügyében

balramagyar.hu

Szégyenletes.






 

Péntek délután Dobrev Klára, a DK miniszterelnök-jelöltje Egerben tartott egy kampányrendezvényt, amikor az eseményen megjelent három ellentüntető, akik EL-KÚR-TUK feliratú táblákkal és hangszóróval akarták megzavarni a programot.

 

A helyszínen azonban hamar elfajult a helyzet, ugyanis az egyik ellentüntető folyamatosan vitázott a pártszimpatizánsokkal, és még elő is rántott egy gázpisztolyt – számol be róla a kékvillogó.hu

A portál szerint szerint a három ellentüntető miatt a rendőrök igyekeztek elválasztani a tiltakozókat a rendezvényre érkezőktől. Az egyik ellentüntető azonban azt állította, hogy valaki megrongálta a hangfalát, sőt őt is megtámadták és ellökték, ezért ő erre válaszul előkapott egy gázpisztolyt.

A Fidesz fegyveres provokátorokat küldött Dobrev Klára egri utcafórumára – írja a Demokratikus Koalíció a közösségi oldalán

 

Szeretlekmagyarország szemléje szerint:

“Dobrev Klára mai egri utcafórumát fideszes provokátorok próbálták megzavarni.






 

Mivel a nagyjából kétszáz fős kampányeseményt nem sikerült félbeszakítaniuk, egyikük egy váratlan pillanatban egy fegyvert rántott elő, és ráfogta a rendezvény egyik résztvevőjére. Miután a DK EP-képviselője, Rónai Sándor rendőrt hívott a fegyverrel hadonászó férfi miatt, a kiérkező rendőri egység golyóálló mellénybe öltözött, és őrizetbe vette a provokátorokat.

Úgy tűnik, a Fidesz így képzeli el a gyurcsányozós vándorkiállítását és a következő egy évet: aki nem ért egyet a Fidesszel, azt fegyveres provokátorok próbálják majd megfélemlíteni – ahogy azt számtalanszor láttuk már távoli diktatúrákban.

 

Előre szólunk, minél többször támadnak meg minket, mi csak annál többen leszünk. A változás elkerülhetetlen, bármilyen görcsösen is kapaszkodik a hatalomba az Orbán-rendszer.”

 

A rendőrök a helyszínen elfogták a 25 éves felsőtárkányi férfit és két egri társát. Mindhárom férfit előállították, elszámoltatásuk megkezdődött – tette hozzá a szóvivő.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top