Politika

Videóval: Tapsviharban tört ki a Fidesz, miután megszavazták a melegellenes törvényt a Parlamentben

nyugatifeny.hu

99 százalékos többséggel ment át a törvény.






Beszámoltunk róla, hogy kedden, a tavaszi ülszésszak utolsó napján 156 igen, 1 nem és 1 tartózkodás mellett a Parlament elfogadta azt a “pedofilellenesnek” nevezett, valójában homofób törvénycsomagot, amely a Fidesz politikai szándékai szerint összemossa a melegeket és LMBTQ-embereket a pedofilokkal.

 

A törvényre a Fidesz, a KDNP és Jobbik képviselői, valamint a Jobbikból kivált “független” képviselők, így Apáti IstvánBana TiborDúró DóraFarkas GergelyFülöp ErikSneider TamásVarga-Damm AndreaVolner János szavaztak igennel.

 

A többi ellenzéki párt tiltakozásul kivonult az ülésteremből.

 

A pedofiltörvény mellett az Országgyűlés elfogadta a 2022-es költségvetést, azt is megszavazták, hogy ingyen adják át a Fudan Egyetem tervezés alatt álló beruházásának a fejlesztési terület legértékesebb, Duna-parti telkeit, valamint a Nagyvásárcsarnok felújításra kijelölt műemlék épületeit.

 

Illetve arról is döntöttek, hogy megvásárolhatják a világörökségi helyszínen lévő, eddig elidegenítési tilalom alatt álló bérlakásaikat azok a lakók, akik legalább öt éve bérlik azt






 

A Parlamentben jelenlévő képviselők a költségvetést és a Fudan megépülését nagyban elősegítő törvényt még csendben szavazták meg, ám miután a pedofiltörvény a Jobbiknak és a független képviselőknek köszönhetően

99 százalékos többséggel ment át, a kormánypárti képviselők megtapsolták saját magukat:

(444.hu nyomán) |forrás



Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top