Politika

Kocsis Máté úgy tudja, operatív törzset kellene felállítani Gyurcsány megfékezésére

nyugatifeny.hu

A Fidesz frakcióvezetője szerint a DK elnökére “potenciális veszélyként” tekintenek.






Beszámoltunk róla, hogy péntekig rendkívüli biztonsági intézkedések mellett Debrecenben, a kordonokkal és fekete fóliával elkerített Kölcsey Központban ülésezik a Fidesz–KDNP-frakciója.

 

Szerdán este Orbán Viktor is megtartotta az évadzáró beszédét, amelyben – a Magyar Nemzet értesülései szerint – többek között arról is beszélt, hogy a járvány és a bevándorlás mellett Gyurcsány Ferenc jelenti a legnagyobb veszélyt az országra.

 

A frakcióülés témáiról Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője és Simicskó István, a KDNP frakcióvezetője tartott sajtótájékoztatót csütörtökön kora délután, amit a Hír TV közvetített.

 

A Telex beszámolója szerint Kocsisék többek között beszélte arról is, hogy az 5,5 százalékos GDP-növekedés elérését követően számos gazdasági döntés várható, így például a családi adóvisszatérítés, a 200 ezer forintos minimálbér vagy a 13. havi nyugdíj.

 

Kocsis szerint az már biztosnak tűnik, hogy „a járvány előtti élet nem tér vagy nem úgy tér már vissza. Egy sokkal veszélyesebb élet, egy sokkal veszélyesebb világ vár a járvány utáni időszakban” vélhetően nemcsak Magyarországon, hanem az egész világon is.






 

Ezt követően rátértek a baloldalra, illetve elsősorban az ezt egy személyben megtestesítő Gyurcsány Ferencre, aki Kocsis Máté szerint is a legnagyobb veszélyt jelenti az országra nézve.

 

„A népvándorlás korszaka mellett Magyarországon az is veszély, ha a múlt tér vissza.

Tetszik, nem tetszik Gyurcsány Ferencnek, potenciális veszélyként tekintünk rá a magyarok szempontjából”

– fogalmazott a frakcióvezető, aki szerint számukra teljesen világos, hogy Gyurcsány vezeti az ellenzéket, és vannak mellette epizódszereplők, fontosabbak, kevésbé fontosabbak, viccesek, kevésbé vicceset, példaként említve Karácsony Gergelyt, Budapest főpolgármesterét, aki szerinte “minden küszöbben orra bukik”.

 

Kocsis elmondta, a jövő évi választás szerintük arról fog szólni, hogy a DK elnöke „által képviselt erőszakos, véres politika visszatér-e.”

„Sokaknak lenne igénye egy Gyurcsány Ferencet megfékező operatív törzs létrehozására, sokan el is vállalnák ennek a vezetését, sokaknak igaza is van abban, hogy ideje volna”

– válaszolta a frakcióvezető arra a kérdésre, hogy milyen operatív törzs kellene Gyurcsány ellen, hozzátéve, senki sem gondolta az előzmények után, hogy a DK elnöke majd nemcsak labdába rúghat, hanem csapatkapitány lesz.

(Telex.hu nyomán) |forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top