Politika

A DK jelöltjeként indul az MSZP baranyai erős embere, akit a szocik kirúgtak

nyugatifeny.hu

Az MSZP-nek nem kellett a győztes ember, Dobrevék örömmel fogadták.






Szombaton délután a közösségi oldalán jelentette be Dobrev Klára, hogy a Demokratikus Koalíció jelöltjeként indul az előválasztáson Szakács László, az MSZP korábbi alelnöke.

 

Mint megírtuk: Szakács az MSZP jelöltje volt a Baranya megye 02. választókerületben, azonban a Tóth Bertalan-féle pártvezetés a héten ultimátuszerűen visszahívta őt, miután kiderült, hogy a DK is támogatná az indulását.

 

Dobrev most azt írta a posztjában:

A Demokratikus Koalíció Dr. Szakács Lászlót jelöli Baranya megye 2. választókerületében az őszi ellenzéki előválasztáson.

Laci nem csak Komló korábbi alpolgármestereként, hanem jelenlegi országgyűlési képviselőként is bizonyította, hogy mindig a pécsiek, komlóiak és a térségben élők érdekeit képviseli.

Nemcsak a szakértelme, hanem 20 éves közéleti munkája, politikai és szakmai tapasztalata is alkalmassá teszi arra, hogy 2022 után ő legyen Baranya megye 2. választókerületének egyéni országgyűlési képviselője, és szolgálja tovább az itt élőket ugyanolyan lendülettel, mint eddig.

Éppen egy ilyen emberre van szükség ahhoz, hogy 2022-ben itt is győzni tudjunk, ezért a DK Szakács Lászlót támogatja az őszi ellenzéki előválasztáson!






 

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top