Politika

Vágó István feltette a nagy kérdést Orbán Gáspárral kapcsolatban

nyugatifeny.hu

40 milliós kérdés.






Ismert, hogy miután az egyetemek és az autópályák pofátlan ellopása, valamint a kínai hitelből épülő Fudan spicliképző miatt forróvá vált Orbán lába alatt a talaj, a miniszterelnök gyorsan bedobta a melegügyi gumicsontot, hogy ne a számára kínos korrupciós ügyekről szóljon a közbeszéd, hanem valami megosztó, szimbolikus kérdésről.

 

A fideszes többség a Jobbikkal közösen megszavazta a rosszízű törvénymódosítást az iskolai felvilágosítás korlátozásáról, amely ráadásul a pedofilokkal tenné egy polcra a melegeket, mintha a kettő között bármilyen összefüggés lenne.

 

Időközben azonban előkerült Orbán egyetlen fiának, Orbán Gáspárnak a szakdolgozata, aki lehetséges, hogy nem az apja középkori álláspontját osztja az LMBT-emberek jogai ügyében.

 

Az Orbán-fiú ugyanis






 

A melegházasság kérdése Magyarországon és Európában: Az azonosneműek házassága és a család szabályozásának lehetséges irányai

címmel írta a szakdolgozatát.

 

Vágó István kiposztolta a szakdolgozatot, majd feltette a 40 milliós kérdést:

“Vajon elolvasta a papa, mielőtt elkezdett a témában törvénykezni?”

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top