Politika

Orbán megszólalt a melegellenes törvényről: A felnőtt melegeknek majd Isten ítélőszéke előtt kell elszámolniuk

nyugatifeny.hu

Parádésan kezdte a hetet a miniszterelnök.






“Ma a liberális voltaképpen a diplomás kommunista” — írta Orbán Viktor saját honlapján megjelent cikkében hétfőn.

 

A miniszterelnök a melegellenes törvényt övező felháborodásra reagált legújabb — saját maga által Szamizdatnak nevezett — dolgozatában.

 

“A mostani baloldali kampány Magyarország ellen újabb bizonyíték arra, hogy ma a baloldal a szabadság ellensége, mert szólásszabadság helyett általuk definiált politikai korrektséget, véleménypluralizmus helyett pedig

véleményhegemóniát akarnak a maguk számára”

— fogalmaz a cikkben. Úgy véli, hogy azért mennek most utcára az emberek tüntetni, mert a kormánypártok „radikálisan” meg akarják védeni a gyerekeket a pedofiloktól, és emiatt verik félre az európai harangokat.

 

Hozzáteszi, hogy az új magyar törvény semmilyen magasztos eszmébe vagy európai jogszabályba nem ütközik, csupán világosan rögzíti, hogy a gyerekek sze×uális neveléséről kizárólag a szülő dönthet.

 






“Magyarországon senki sem szól bele abba, hogy a felnőttek miként élnek. Felfogásunk szerint a felnőtt szabad embernek nem valamiféle világi hatóság előtt kell számot adnia az életéről, hanem

a Jóisten ítélőszéke előtt, ha annak eljön az ideje”

— írja, hozzátéve, hogy ezért nem vonatkozik a törvény a 18 év felettiekre.

 

“Sőt, a magyar társadalom európai kontextusban az egyéni szabadság és a tolerancia mellett leginkább elkötelezett európai népek közé tartozik. Ennek okai a kulturális hagyományainkban, a keresztény szabadságban, a nemzeti szabadságért vívott harcokban és a kommunizmus és a kommunista önkény mély megvetésében gyökereznek.

 

A magyar szabadság nemcsak a politikai szabadságot, választást, szólás-, gyülekezési és egyesülési szabadságot jelent, hanem jogot, hogy saját belátásunk szerint védjük a családjainkat, és neveljük a gyermekeinket.

Törvényünk méltó folytatása az európai szabadsághagyományoknak.

 

Éppen most indult a vita Európa, vagyis gyermekeink jövőjéről. Itt vagyunk, állunk a viták elébe”

— zárja a “szamizdat” sorait.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top