Politika

Novák Katalin úgy tudja, Magyarország zarándokhely lett, mindenki minket másol

nyugatifeny.hu

Egész Európa a magyar Caminót járja.


Felettébb lelkesen jelentette be Novák Katalin Facebook-oldalán, hogy Magyarország valóságos zarándokhellyé vált a családokért dolgozók számára.

 

Annak kapcsán fogalmazott így a miniszter, hogy szeptemberben rendezik a Budapesti Demográfiai Csúcsot, amelyen a miniszterelnök, Orbán Viktor is felszólal majd.

 

“Az utóbbi években Magyarország a családokért dolgozók zarándokhelyévé vált. A magyar családpolitika, a „magyar modell”

exporttermék lett,

melynek lényege, hogy a demográfiai válság megoldását a családban látjuk.


 

Vannak szövetségeseink ebben a munkában, egyre több ország érdeklődik a magyar tapasztalatok iránt, és vesznek át tőlünk konkrét, jó gyakorlatokat.

 

Ezért szervezünk két évente csúcstalálkozót és szervezzük meg idén negyedik alkalommal, szeptember 23-24. között a Budapesti Demográfiai Csúcsot.

 

A BDS kiváló platformot biztosít a tapasztalatcserére, a nemzetközi családbarát erők találkozására. A nemzetközi rendezvényre tizenhat országból több mint ötven felszólalót várunk, és várhatóan hat állam-, illetve kormányfő szólal majd fel, köztük

Orbán Viktor miniszterelnök.”
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!
Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top