Politika

Egy helyett két kötelezettségszegési eljárás is indult Magyarország ellen

nyugatifeny.hu

Nem aprózzák el.


Hidvéghi Balázs, a Fidesz EP-képviselője Facebook-oldalán fakadt ki, hogy nem egy, de két kötelezettségszegési eljárást is indított az Európai Unió Magyarország ellen a melegellenes törvény miatt.

 

A döntés még nem nyilvános, de az EB a mai nap folyamán bejelenti.

 

A politikus azt írta:

“Magyarország nem egy, hanem egyenesen KÉT kötelezettségszegési eljárást kap a nyakába a gyermekvédelmi törvény miatt. A törvény miatt, amelynek egyetlen célja van: gyermekeink sze×uális felvilágosításáról ne LMBTQ-lobbiszervezetek, hanem a szülők döntsenek!


 

A döntés még nem nyilvános, de brüsszeli források szerint

az Európai Bizottság órákon belül bejelenti.

 

Szerintük kötelesek lennénk beengedni az LMBTQ- lobbiszervezeteket az óvodákba és iskolákba. Ide juttatta Európát a baloldali véleményterror.”

 

Ahogy arról beszámoltunk, a mai napon, azaz csütörtökön kap levelet a kormány az induló jogi eljárásokról, eddig azonban csupán egy ilyenről volt szó.

 

Múlt héten Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke arra figyelmeztette a magyar kormányt, hogy az EU “minden erejét beveti” annak érdekében, hogy Magyarország módosítsa vagy helyezze hatályon kívül azt a homofób törvénycsomagot, amely a Fidesz politikai szándékai szerint összemossa a melegeket és LMBTQ-embereket a pedofilokkal.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!
Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top