Politika

Varga Judit dühöng: Nagyon felhúzta az EU, mert nem tűrik tovább Orbánék aljasságait

nyugatifeny.hu

Nem érti, mi történik.


Új Facebook-bejegyzést tett közzé Varga Judit, amelyben a melegellenessé tett pedofiltörvény miatt elindított kötelezettségszegési eljárást bírálta. Az igazságügyi miniszter posztjában arról írt, hogy a magyar “gyermekvédelmi törvény” nem ütközik uniós jogba.

 

Varga Judit bejegyzését teljes terjedelmében közöljük:

🎤 Ma reggel Szlovéniában, az informális Igazságügyi Tanács előtt a nemzetközi sajtó kérdéseire válaszolva elmondtam: a magyar gyermekvédelmi törvény nem ütközik uniós jogba. Az EU Alapjogi Chartája szerint is a szülők joga meghatározni, hogyan nevelik gyermekeiket.

❗️Továbbá sajnálatos, hogy a Bizottság ideológiai álláspontokat kever össze pénzügyi-szakmai kérdésekkel. A magyar RRF-tárgyalások zökkenőmentesen haladtak eddig. Nem értjük mi szükség van megint az ideológiai boszorkányüldözésre. A magyar embereknek járnak az RRF-források, ezért a pénzért a magyar emberek megdolgoztak!

‼️A nemzetközi sajtónak is világossá tettem: kibújt a szög a zsákból, az fáj a brüsszeli bürokratáknak, hogy az LMBTQ-aktivistákat nem engedjük a gyerekek közelébe.


 

(Varga Judit/Facebook) |forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!
Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top