Politika

Rubint Réka szerint van valami, amivel csak ő és Orbán Viktor rendelkezik Magyarországon

nyugatifeny.hu

A nagyság átka.

A Facebookon létezik egy csoport, ami gyűlölködő, rettenetesen negatív energiával rendelkező emberek gyülekezete.






— többek között erről is beszél Rubint Réka a 168.hu-nak adott interjújában.

Két embernek van ilyen Magyarországon: Orbán Viktornak és nekünk.

 

Már majdnem tíz éve létezik ez a csoport. Mostanra a Nemzeti Nyomozóiroda is foglalkozik a dologgal, ugyanis a Facebook még mindig nem tiltotta ezt a csoportot, pedig messze kimeríti a Facebook szabályzatát.”

 

Volt idő, mikor figyelemmel követte az eseményeket, de úgy döntött: „egy galambot hiába akarsz megtanítani sakkozni, mindig fel fogja borítani a bábukat.






 

Konkrét példát is említ, mikor indokolatlan atrocitás érte:

Például előfordult, hogy terhesen átkeltem egy zebrán, a kezemben Larát fogtam. Az úton pont a csoport egyik tagja engedett át, lefotózott, a poszthoz pedig az alábbi szöveget írta: »Percekig gondolkodtam, hogy a gázra vagy a fékre lépjek«.

 

Alatta mentek a gyűlölködő kommentek ezerrel. Sokan azt kívánták, bár elütött volna. Mások lek*rváztak.

 

Volt olyan is, hogy eljöttek egy teltházas fellépésemre, lefotóztak, a poszt szövege pedig a következőképpen szólt: »Hoztam egy kis savat, csak azért nem öntöttem Réka szemébe, mert ott köröztek a biztonságiak«.”

 






Arról is mesélt, mikor a szentendrei házuk kukáját kipakolták, lefotózták és kielemezték a tartalmát.

Felmerült bennem, mi lehet a bűnöm ezeknek az embereknek a szemében.

 

Rájöttem. Vidékről, fiatal lányként, semmilyen segítséget nem kapva végig jártam egy nagyon kemény utat, majd 23 évesen megismertem Magyarország legismertebb trénerét, Norbit, aki a férjem lett. (…)

 

11 éve minden kedden 18 óra 30 perckor megtöltöm a Rozsnyai utcai sportcsarnokot. Nyilván ebben rengeteg munka van, de aki valaha már elért valamilyen sikert az életében, az nem irigyel semmit, pontosan tudja, miről beszélek.

 

Réka legutóbb azzal verte ki a biztosítékot, hogy a Magyar Állami Operaházban szeretne edzést tartani balettművészeknek és kollégáknak.

 

Az esemény ellen felemelte a hangját többek között Juratsek Julianna is, aki az Operaház egyik balettművésze és szólótáncosa.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top