Politika

Pintér Sándor szerint még kérdezni is törvénysértő lehet a Pegasusról

nyugatifeny.hu

Az RTL Klub próbált feltenni a megfigyelési botrányhoz kapcsolódó kérdéseket, de a belügyminiszter elég szigorúan zárta rövidre a dolgokat.





„Sajnálatos módon nem tudtam válaszolni a kérdéseikre a Nemzetbiztonsági Bizottság ülése után, viszont egyszer és mindenkorra szeretném jelezni, hogy csak ott vagyok hajlandó válaszolni” – mondta Pintér Sándor belügyminiszter a Pegasus-üggyel kapcsolatban az RTL Klubnak.

 

Pintér azzal indokolt, hogyha beszélne, jogilag államtitkot sértene, ezért pedig az újságírót, „mint felbújtót, felelősségre kellene vonni, mert engem egy államtitok megsértésére próbál rávenni.” A belügyminiszter azzal a zord mondattal zárta válaszát, hogy „végig kell gondolni azt is, lejátsszák-e” a felvételt a beszélgetésről.






 

Pintér Sándor egyelőre annyit mondott a nemzetközi lehallgatási botrány magyarországi vonatkozásáról, hogy a titkosszolgálatok nem folytatnak semmiféle illegális megfigyelést, de szerinte egy ismeretlen szervezet gerjeszti a botrányt. További kérdésekre csak a Bizottság zárt ülésén hajlandó válaszolni.

 




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top