Politika

Varga Judit bepöccent: Kiosztotta Lewis Hamiltont, mert szerinte elfogadhatatlan a melegellenes törvény

nyugatifeny.hu

Pontosabb úgy fogalmazni: a cél az volt, hogy kiossza.






Ahogy arról mi is beszámoltunk, Lewis Hamilton, a Forma-1 hétszeres világbajnoka üzent a magyaroknak a hétvégi nagydíj előtt a melegellenes törvénnyel kapcsolatban.

 

“A hatalom részéről elfogadhatatlan, gyáva és félrevezető egy ilyen törvény elfogadása. Mindenkit megillet a szabadsághoz való jog, hogy az legyen, aki lenni szeretne, függetlenül attól, hogy kit szeret, vagy hogyan határozza meg önmagát”

— mondta.

 

Varga Judit persze azonnal rárepült a világsztár nyilatkozatára, viszonylag hasonló stílusban, ahogy annak idején a kormánytagok George Clooney-t próbálták kiosztani.

“Sajnálattal láttam, hogy ma Lewis Hamilton is csatlakozott a gyermekvédelmi törvényünket támadó nemzetközi fake news-gyártók táborához. 😔

❗️A magyar gyermekek védelme a magyar szülőkre tartozik és nem külföldi autóversenyzőkre❗️

📖 Jómagam a KRESZ vizsgára nem a sajtóból készültem, hanem tankönyvekből.

🏎 Javaslom Lewis Hamiltonnak is, hogy mielőtt butaságokat állít, olvassa el a magyar gyermekvédelmi törvényt. A cipész maradjon a kaptafánál, a FORMA 1-es pilóta pedig az autóversenyzésnél.

Sok sikert a Hungaroringen! 🇭🇺✌🏻”






 

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top