Politika

Egy lengyel szervezet annyira odavan Orbánék melegellenes pedofiltörvényéért, hogy aláírást gyűjtenek a lengyelországi bevezetéséért

nyugatifeny.hu

Kiállnak a hősükért.






Aláírásgyűjtést indított egy lengyelországi civil szervezet, amellyel

a melegellenessé tett magyarországi pedofiltörvényt támogatják.

 

A múlt héten kezdődött, folyamatban lévő akciót keddig csupán alig több mint 4500-an támogatták.

 

Az aláírásgyűjtést szervező lengyel társaság, az Élet és Család Alapítvány (Fundacja Zycie i Rodzina) a varsói magyar nagykövetnek címzett petícióban arról írt, a június közepén elfogadott magyar törvényre “az LMBTQ-körök, valamint az őket támogató kormányok“, az Európai Unió és a média “a magyar kormány elleni kíméletlen kampánnyal” reagált.

 

Az aláírók támogatják a magyar kormányzati törekvéseket, és

azt kérik, hogy ne hátráljon meg “az LMBTQ-lobbi nyomásgyakorlása” előtt.

 






Emellett még azt is remélik, hogy a lengyel kormány lemásolja a magyar szabályozást, és egy ahhoz hasonlót vezet majd be.

 

A varsói Waclaw Felczak Lengyel-Magyar Együttműködési Intézet azt közölte, hogy a petíciót a konzervatív média, köztük a DoRzeczy hetilap, a niezalezna.pl hírportál és a TV Republika hírtelevízió honlapjain terjesztik. A DoRzeczy főszerkesztője, Pawel Lisicki júniusi, Orbán bölcs lépése című kommentárjában “valódi áttörésnek és a bátorság megnyilvánulásának” nevezte a magyar törvényt.

 

A petíciót ismertető hírben arról írtak, hogy a nyugat-európai országokban egyre erőteljesebb a baloldali és liberális ideológia túlsúlya, azonban akadnak olyan politikusok, akik képesek szembeszállni ezzel az “irányzattal”. Lisicki határozott véleményt fogalmazott meg az orbáni törvényről.

 

Az ilyen politikusok

nem a kívülről befogadott, betanult szlogeneket ismételgető bábuk és papagájok szerepében lépnek fel

a történelem színpadán, hanem erős jellemről tesznek tanúságot (…), védik az alapvető értékeket és elveket” — írta Lisicki. hozzáfűzve: ő maga pontosan emiatt üdvözli, hogy a magyar Országgyűlés megszavazta az Orbán Viktor vezette Fidesz által beterjesztett gyermekvédelmi törvényt.

(MTI korrigálva) | forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top