Politika

Mi történt? Fidesz-közeli lapban sározta Dobrevet és Jakabot Kunhalmi Ágnes

nyugatifeny.hu

A kommentelők kiakadtak az MSZP módszerén.


Alig két hete számoltunk be róla, hogy Rogán Antal és Habony Árpád üzlettársa 50 százalékos tulajdonrészt szerzett az egykor nagy nevű 168 óra kiadójában, most egy, az ellenzéki egységet keményen támadó interjú jelent meg a lapban az MSZP-s Kunhalmi Ágnessel.

 

A

“Kunhalmi Ágnes: Sem Jakab Péter, sem Dobrev Klára nem képes összefogni az ellenzéki tábort”

címmel közölt interjún a 168 óra Facebook-oldalán egyelőre a nevetős szmájliból van a legtöbb, ami azt jelzi, hogy a Fidesz-közelbe került lapot továbbra is többségében ellenzékiek olvassák, akik kinevetik azt, hogy a Fidesz hogyan próbálja az MSZP segítségével lejáratni a két, legkeményebb elszámoltatást ígérő jelöltet.

 

képernyőkép: 168 óra / facebook

.

A Dobrevet és Jakabot sározó Kunhalmi-interjú alatt több száz komment van, elsöprő többségük a szemére veti Kunhalminak, amiért úgy próbálja jobb színben feltüntetni az MSZP miniszterelnök-jelöltjét, hogy a riválisokat pocskondiázza.

 

Az összes kommentet itt tudod elolvasni, illetve >>ide kattintva<< tudsz az interjúhoz hozzászólni a 168 óra oldalán.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!
Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top