Politika

Orbán fejére olvasták, hogy a választások miatt vesztegeti meg a nyugdíjasokat — Itt az elképesztő reakció

nyugatifeny.hu

Ezen biztosan sokat gondolkodtak.

Ha a Gyurcsány-Márki-Zay-féle baloldalon múlna, se nyugdíjprémium, se rezsicsökkentés nem lenne — reagált Arató Gergely (DK) nyilatkozatára a Fidesz közleményben pénteken.

 

Arató Gergely DK-s frakcióvezető-helyettes online sajtótájékoztatóján többek között azt mondta: Orbán Viktor miniszterelnöknek csak a választás előtt jutnak eszébe a nyugdíjasok, rajtuk azonban ez az egyszeri juttatás nem segít.

 

A Fidesz közleményében azt írták, a nyugdíjasoktól “csak Gyurcsányék vettek el”; a legnagyobb válságban sem segítették az időseket, hanem elvettek tőlük egyhavi nyugdíjat, háromszorosára emelték nekik a gáz árát és duplájára az áram árát, vizitdíjat és kórházi napidíjat akartak velük fizettetni.

 

A Fidesz-KDNP kormányzása óta az idősek megélhetését rezsicsökkentés segíti, Európa legalacsonyabb energiaárait fizetik és a gazdasági növekedésből is egyre jobban részesülnek a magyar nyugdíjasok: éppen 80 ezer forintos nyugdíjprémiumot “fizetünk nekik és visszaépítjük a 13. havi nyugdíjat is”

— írták.

 

Ha a Gyurcsány-Márki-Zay-féle baloldalon múlna, akkor

se nyugdíjprémium, se rezsicsökkentés nem lenne.

 

Beismerték, hogy eltörölnék a rezsicsökkentést és a plusz egyhavi nyugdíjat is. Nyugdíjprémium se lenne, mert a baloldal a gazdaságot is újra tönkretenné

— áll a Fidesz közleményében.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top