Politika

Semjén Zsolt úgy tudja, Brüsszel eldöntötte, hogy meg kell szüntetni a kereszténységet

nyugatifeny.hu

Vannak bajok.

Megtartotta beszédét Semjén Zsolt, a KDNP elnöke a Fidesz XXIX. tisztújító kongresszusán. A miniszterelnök-helyettes köszöntőjében nagy örömnek nevezte, hogy a vadászati kiállítás után a kongresszust is a Hungexpo területén tartják.

 

Azt mondta, a Fidesz-KDNP szövetség legnagyobb szövetségese a valóság és a nép, emiatt pedig

az európai politikatörténet legsikeresebb közösségének nevezte a pártkoalíciót.

 

Fő céljuknak a keresztény civilizáció és a nemzeti szuverenitás védelmét nevezte. Utóbbihoz kapcsolódóan fontos eredménynek nevezte, hogy kiterjesztették a magyar állampolgárságot a határon túliakra.

Kerek-perec kimondta: 2018-ban nekik volt köszönhető a kétharmad.

 Semjén szerint a 2022-es választás is a keresztény kultúra és a nemzeti önállóság megvédéséről fog szólni. Úgy fogalmazott, a reformkommunista és reformfasiszta ellenzék Orbán Viktor leváltása miatt egyesült, azt csak a miniszterelnökkel szembeni gyűlölet tartja össze.

 

Ezek után tovább fokozta a hangulatot. Azt mondta, Brüsszelben eldöntötték, hogy a keresztény civilizációt meg kell szüntetni, a nemzeti szuverenitást le kell rombolni, a családot pedig relativizálni, azaz viszonylagossá kell tenni. Szerinte a keresztény Márki-Zay Péter képviseli ugyanezeket a gondolatokat — köztük a kereszténység lerombolását.

 

Szerinte ha a baloldal kormányozna, Szél Bernadett lenne a miniszterelnök, Vona Gábor a belügyminiszter, Gyurcsány Ferenc pedig a pénzügyminiszter. Hogy ezt mire alapozta, kérdéses, ugyanakkor érdekes, hogy Szél Bernadett nem indult a miniszterelnök-jelölti előválasztáson, Gyurcsány és Vona pedig még képviselőjelölti székért sem jelentkezett be, utóbbi pedig még vissza is vonult 2018-ban.

 Beszédét azzal zárta, hogy 2022-ben ugyanolyan támadás fogja érni Brüsszelből és az ellenzéktől, mint az előző két választáson. Ennek ellenére azt mondta, ismét megvédik a családokat, a szuverenitást és a kereszténységet,

ehhez pedig megint nagyon kellenek majd a határontúli szavazatok.

(24.hu nyomán) | forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top