Politika

Márki-Zay Péter elárulta, hogy a Fidesz hány migránst telepített be az országba

hirhugo.hu

Az ellenzéki miniszterelnök-jelölt szerint hiába folytat gyűlöletkampányt a kormánypárt, ugyanis “csak 2019-ben Orbánék több mint 55 000 migránst telepítettek be Magyarországra”.

 

Márki-Zay közösségi élőben rögzített videójában arról beszél, le kell állítani a gyűlöletkampányokat, ugyanakkor a kerítést meg kell tartani:

“Nekünk az egyik legfontosabb feladatunk, hogy a kerítés megtartása mellett, az Orbán által befogadott migránsokat átvilágítsuk és azok közül az ismert terroristákat és bűnözőket kiszűrjük, a nemzetközi körözésnek megfelelően pedig kiadjuk őket” – szögezi le.

 


Márki-Zay szerint ugyanakkor “pusztán azért, mert valakinek más a bőrszíne, attól még nem szabad, hogy migránsellenes gyűlöletkampányoknak kitenni”.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top