Politika

Rossz hír jött a Szputnyikkal vagy Sinopharmmal oltottaknak: úgy tűnik, szükségük lesz egy negyedik vakcinára is

Fotó: Northfoto

Nem elég egy adag Pfizer a Sinopharm vagy Szputnyik V után, egy negyedik dózist javasolnak a szakemberek, ám erre még hónapokat várnia kell az érintetteknek.

 

Szerbiában nem javasolják az embereknek, hogy külföldre utazzanak azok, akik elsőre kínai vagy orosz oltást kaptak harmadiknak pedig Pfizert. Nekik tavasszal valószínűleg még egy dózist kell majd az amerikai vakcinából, ha külföldre utaznának.

 

Több EU tagországban ugyanis úgy vélik, Sinopharm illetve Szputnyik V után harmadik oltásként felvett Pfizer nem véd eléggé, ezért Szerbiában javasolják a negyedik dózist is – írta a vajdasági Szabad Magyar Szó.


 

Aleksandar Seničić, az Idegenforgalmi Irodák Nemzeti Szövetségének igazgatója elmondta, hogy egyelőre pontos utasítás és információ nincs, ám felhívta a figyelmet, hogy sok ország csak a Pfizert ismeri el.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top