Külföld

Megszólalt a WHO a kötelező oltás bevezetéséről

Címlapkép: Getty Images
A WHO európai vezetője, Hans Kluge arról beszélt, hogy további félmillió ember halhat bele a koronavírusba Európában jövő márciusig, hacsak nem jönnek azonnali ellenlépések – számol be a hírről a The Guardian.

Hans Kluge nagyon aggódik a koronavírus új fertőzéshulláma miatt Európában, szerinte márciusig további 500 ezer ember halhat bele a vírus szövődményeibe, ha nem lesznek sürgős és erős ellenlépések – erről a BBC-nek beszélt a WHO európai elnöke.

 

A koronavírus új hulláma egyre több európai országot kényszerít szigorúbb intézkedések meghozatalára: Ausztria ezen a héten jelentette be, hogy februártól mindenki számára kötelezően előírja a védőoltást, emellett hétfőtől teljes lezárást vezetnek be az országban legalább december 12-éig. Szigorú intézkedéseket jelentettek be Csehországban és Szlovákiában is.

 Kluge szerint az olyan faktorok, mint a téli influenza szezon és az alacsony átoltottság vezettek az esetszámok növekedéséhez. Azt kérte az emberektől, hogy minél többen vegyék fel a koronavírus elleni oltást, az országok tegyenek többet a közegészségügy érdekében és legyen minél több, koronavírus elleni gyógyszer kifejlesztve.

SZERINTE AZONBAN AZ OLTÁS KÖTELEZŐVÉ TÉTELE KELLENE, HOGY AZ UTOLSÓ LÉPÉS LEGYEN.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top