Politika

Müller Cecília elfutott az MSZP-s politikus elöl-paródia lett az esetből (+videó)

hirhugo.hu

Ujhelyi István, az MSZP európai parlamenti képviselője még november közepén számolt be arról Facebook-oldalán  hogy Brüsszelből Budapestre egy repülőn utazott Müller Cecíliával, amikor kérdezni szeretett volna a tisztifőorvostól, az elfutott. Az esetről most egy paródia készült. 

 

Az ismert humorista Bach Szilvia parodizálta ki Müller Cecília tisztifőorvos-asszonyt, akitől Ujhelyi hiába próbált szóban  információt kérni egyes közérdekű adatokról, helyette inkább elsietett.

 

 



Ujhelyi még november közepén számolt be arról, hogy együtt utazott Müllerrel egy repülőn és  leszálláskor megpróbált néhány kérdést feltenni neki, ám az országos tiszti főorvos Ujhelyi szerint nem túl udvariasan lerázta. Mint Ujhelyi leírta, Müller Cecíliát egy külön kisbusz és három fős kíséret, valamint két rendőr várta a kifutópályán.

„Müller Cecília tiszti főorvos asszony az újságírók elől menekülő fideszes politikusokat megszégyenítő gyorsasággal és tempóval rohant a rá váró külön-autóhoz, hiába kértem – mellette trappolva –, hogy legalább egyetlen percre álljon meg és tisztázzuk, hogy miért nem hajlandó a rendelkezésére álló közérdekű adatokat kiadni” – kommentálta az esett még akkor Ujhelyi.

 

Egy halálos világjárvány idején a megbízhatóság és a hitelesség az egyik legfontosabb ismérvük a felelős döntéshozóknak.  A Fidesz-kormány és bűnrészesként Müller Cecília is régóta eljátszotta ezt a hitelességet. Szomorú és szégyenletes, hogy nem szolgálatnak, hanem valamiféle uralkodásnak fogják fel feladatukat.



 

Az pedig, hogy hosszú ideje, törvényellenesen megtagadják a közérdekű adatokat és a tisztességes tájékoztatást a magyar emberektől, több mint bűn. A felelősöket pedig el fogjuk számoltatni ebben az ügyben is. Ne gondolják, hogy meg fogják úszni” – fogalmazott az estről az MSZP politikusa.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top