Politika

Jakab Péter: Perelek. Megint perelek.

hirhugo.hu

Jakab Péter, a Jobbik elnöke Facebookon világos üzentet küldött az ő lejáratásán dolgozó Fidesz propagandistáknak: Perelek. Megint perelek.

 

Vajon mikor leszek a Fidesz-média szerint gyilkos?- kezdi Facebook bejegyzését a Jobbik elnöke.

 

Majd, felidézi, hogy múlt héten leírták, hogy másnak adom ki a lakásomat, amit az Országgyűlés Hivatala bérel nekem. Perelek.Aztán leírták, hogy ingatlanbirodalmam van, mert a rokonaim lakásban laknak, és nem az utcán. Perelek.

 



Most leírják, hogy élettársam van, mert együtt jövök ki meg be egy lakásból egy nővel. A hölgy a kabinetfőnököm, akivel baráti a viszonyom, hisz 2016 óta együtt dolgozunk, a lakásban pedig nem azt csináljuk, amit Borkai, hanem azt, amit a feladataim megkívánnak.

Dolgozunk, emberekkel találkozunk, megbeszéléseket folytatunk akár olyanokkal is, akik tartva a rezsimtől, nem szívesen találkoznak velem nyilvános helyen.

 

Hiába, ilyen országban élünk. Ahol az emberek nem mernek politikussal nyilvánosan találkozni, mert attól tartanak, hogy megfigyelik őket. És tényleg. Perelek. Megint- zárja sorait Jakab Péter

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top