Politika

Orbán lebuktatta magát! Kimondta, hogy meglopják az embereket!

Pestibulvar.hu

Előkerült egy nyilatkozat, amiben Orbán Viktor döbbenetes dolgot állít. Abból, amit mondott, világosan kiderül: soha nem loptak ki annyi pénzt a magyar emberek zsebéből, mint most, a Fidesz kormányzása idején!

 

Most, hogy történelmi mélypontra zuhant a forint árfolyama és minden brutálisan drágul, a Fidesznek egy szava sincs erre a drámai helyzetre. Éppen ezért elképesztő az a néhány mondat, ami a most került elő a miniszterelnöktől.


ORBÁN VIKTOR KIJELENTETTE: A FORINT GYENGÜLÉSE VALÓJÁBAN AZT JELENTI, HOGY „ELLOPJÁK A PÉNZT AZ EMBEREK ZSEBÉBŐL”,

mivel a bérből, fizetésből és egyéb járulékokból élők gyengébb forint esetén kevesebb árut tudnak megvásárolni a boltokban, a nyugdíjasok juttatása is kevesebbet ér. Orbán Viktor mindezt még ellenzékben mondta a Hír Tv-ben, amikor egy euróért nagyjából 250 forintot kellett fizetni. Az MSZP azonnal lecsapott a Portfolio.hu által is idézett kijelentésre és közleményükben szembesítették a miniszterelnököt saját mondataival. Az ellenzéki párt szerint

MIVEL ILYEN KEVESET MÉG SOHASEM ÉRT A PÉNZÜNK, ORBÁN ÁLLÁSPONTJA AZT JELENTI: SOHA NEM LOPTAK MÉG KI ANNYI PÉNZT A MAGYAR EMBEREK ZSEBÉBŐL, MINT MOST, A FIDESZ KORMÁNYZÁSA IDEJÉN.

 


Nem ez az egyetlen önleleplező nyilatkozata Orbánnak: 2008-ban például egy tévéinterjúban arról beszélt: a 275 forintos euró árfolyam azt jelenti, hogy a forint zuhanórepülésben van, és senki sem hiszi el, hogy a kormány meg tudja védeni a forintot. Vajon a mostani, 360 forint fölötti árfolyamra mit mondana az akkori Orbán Viktor? Az önleleplező videót cikkünk végén nézheti meg.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top