Politika

Jobbik a lejárt PCR-tesztek megsemmisítéséről: a Fidesz megadta a kegyelemdöfést a magyar embereknek

Fotó: MTI/Varga György

Kedden délelőtt robbant a hír, miszerint több milliárd forint értékű, lejárt szavatosságú PCR-teszteket semmisítenek meg több mint 200 millió forintért. A Jelen hetilap keddi cikkére szerda késő délután reagált az Országos Kórházi Főigazgatóság azt állítva, hogy “mindössze” 239 ezer forintot fizetnek a tesztek megsemmisítésért.

 

A közleményben hozzátették, a beszerzett tesztek folyamatosan rendelhetők a kórházaknak, azonban a gyorstesztek visszaszorították a PCR-tesztek felhasználási mennyiségét, így maradhatott a kórházellátó nyakán ekkora lejárt mennyiség. Márpedig a betegbiztonság miatt nem használható fel az ellátás során lejárt szavatosságú eszköz, jegyezték meg.

‘Amikor azt hinnénk, tizenegy év alatt a Fidesz minden hitványságát kitapasztaltuk, sikerül meglepniük újabb embertelen mélységekkel”

– fogalmaz posztjában a Jobbik.



 

 

A jobboldali néppárt szerint az egész világot sújtó, emberiséget bezárásra kényszerítő járvány Magyarországon kifejezetten nagy károkat okozott Orbán Viktor felelőtlen politikájának köszönhetően. Számtalanszor javasolták, kérlelték a Fidesz padsoraiban ülő honatyákat, hogy legalább a tesztet – ha már mást nem –, legalább azt tegyék ingyenesen elérhetővé a magyar emberek biztonsága érdekében. Mindhiába. “Minden észérvünk süket fülekre talált, az egyébként is omladozó egészségügy pedig minden eddiginél nagyobb nyomás alá került” – emelték ki.



 

“Sok ezer áldozat után pedig megadja a végső kegyelemdöfést a Fidesz: lejárt PCR-teszteket semmisítenek meg! Egy olyan országban, ahol több tízezer honfitársunk vesztette életét, hogyan lehet fel nem használt teszt?”

– tették fel a kérdést.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top