Politika

Lázár János csúnyán bepipult egy olvasói levéltől: “Mindenkinek jogában áll hülyének lenni”

nyugatifeny.hu

Nem tartotta magában a véleményét.

Élő Facebook-bejelentkezésben reagált lakossági véleményekre Lázár János. A korábbi kancelláriaminiszter arról beszélt, három lakossági fórumot tervezett tartani, azonban a járványhelyzet miatt ezek közül egy sem valósul meg, ehelyett online reagál a lakossági véleményekre.

 

A fórumot a november végén induló tram-trainre hegyezte ki, de hozzátette, az oltásokkal kapcsolatban is sok visszajelzés érkezett. “Tehetséges nép a magyar“, mondta kissé rosszmájúan, megjegyezve, hogy vannak olyanok, akik a tram-train indulását és a koronavírus elleni vakcinákat képesek összefüggésbe hozni.

 


A videó jelentős részében a tram-train indulásának részleteiről beszélt, amelynek során önmagát méltatta, mondván, nem mondott le “egy régi álom” megvalósításáról. Azt mondta, Hódmezővásárhely mindenképpen jól jár a fejlesztéssel, a támogatást az Európai Unió “nagyvonalúan” támogatta, és a magyar adófizetők is “mélyen a zsebükbe nyúltak“, hogy fejlődjön a Szeged és Hódmezővásárhely közti közlekedés.

 

Az egyik kérdés arra vonatkozott, hogy mi történik akkor, ha Márki-Zay Péter nyeri a jövő évi választást a Hódmezővásárhely központú választókerületben. Lázár erre nagy magabiztossággal replikázott:

Nem fog nyerni

— jelentette ki. Ennek ellenére egy másik kérdésre már úgy reagált, hogy majd kiderül, milyen lobbiereje lesz a megyének a jövő évi választás után.

 

Arról beszélt, a hódmezővásárhelyiek “státuszkonzervatív emberek“, és nem szeretik a változást. Szerinte minden egyes változásért meg kellett küzdeni a városban, és amit korábban elleneztek, azt a későbbiekben úgyis megtanulják majd használni.

 

A videós bejelentkezés felénél az egyik szegedi párbeszédes képviselő rákérdezett a projekt megtérülésére Lázárnál, aki gúnyosan válaszolt. “Ha egyszer majd a Párbeszéd kormányra kerülésével büntetik meg a választópolgárok az országot,

kíváncsi vagyok, hogy mikor dobja meg Szeged városát egy ekkora lehetőséggel a Párbeszéd

— vetette oda.


 

Az egyik választópolgár arra kérdezett rá, hogyan tud a tram-trainnel foglalkozni Lázár a jelenlegi járványhelyzet idejében. A kérdésre válaszul Lázár odaszúrt, mondván, “óriási intellektuális teljesítmény“. A nő oltásellenes nézeteket osztott meg, és a beoltottakat kárhoztatta.

A képviselő azt mondta, “mindenkinek jogában áll hülyének lenni“,

csak ne mások életének kockáztatásával tegye.

 

A továbbiakban a vasútvillamos indulásával kapcsolatos részletkérdésekre válaszolt. A bejelentkezést végén megköszönte a kérdéseket, majd azzal zárt, külön nagyra értékeli a személyeskedő kérdéseket, mert azokra élőben tudott reagálni.

 

Lázár János teljes videóját itt lehet megnézni:


(Lázár János/Facebook) | forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top