Politika

6 ok, amiért Orbán elbukja a választást jövőre

ezalenyeg.hu

Remény az ellenzéki szavazóknak.

 

1. Összefogás

Sok magyarázatot nem igényel, egy táborba kell terelni az ellenzéki szavazókat.

2. Előválasztás

Önmagában az összefogás nem biztosíték, hisz megvan a veszély, hogy a körzetetek nagy részét pár százalékkal elbukja az ellenzék. Szerencsére az ellenzék okos volt, és behozta az előválasztás intézményét a magyar politikába, amivel nem sok mindent tud kezdeni a Fidesz.

 



Az előválasztás sikeresen mozgósította a szavazókat.

3. Eladható és hiteles jelölt

Az ellenzéknek másra is szüksége van az összefogás és előválasztás mellett, hogy biztosan győzzön. Mégpedig arra, hogy kibővítsék a meglévő tábort. Erre Márki-Zay Péter alkalmas, Hódmezővásárhelyen sikeresen megszólította a bizonytalanokat, most pedig országosan is sikerül neki.

4. Már a vak is látja, hogy a Fidesznek nincsenek elvei

A Fidesz nem tudja (és nem is akarja) hitelesen képviselni a keresztény-konzervatív értékeket.

 

Ha a jobboldali Fidesznek pénze származik belőle, bűnöző migránsokat hív be az országba, és simán behozza kínai hitelből a kommunista egyetemet, amiről kiderült, hogy szívesen fogadja a transznemű fiatalokat is.

 

Ebben a parlamenti ciklusban tele volt botránnyal a Fidesz: Borkai, Kaleta, Szájer, Pegasus, Simon Róbert Balázs pedofil titkára és így tovább.


5. Nyomtass te is! kampány – a falvak megszólítása

2018-ban elindult egy remek civil kezdeményezés, aminek célja, hogy eljuttassa az igazságot a falvakba is. Szerencsére minél többen csatlakoznak az akcióhoz hétről-hétre, ez nagy segítség lesz a kormányváltáshoz.

6. A rossz válságkezelés

Orbánék sok mindent elrontottak, és már a fideszes szavazók is érzik, hogy ha elveszítik az állásukat, akkor nem számíthatnak a kormány segítségére. A koronavírus-járványban Orbánék magára hagyták a magyarokat.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top