Politika

A zsigereinkben érezzük, hogy az érkező EU-s pénzeket is be akarja lapátolni a Fidesz

ezalenyeg.hu

A magyarok 28 százaléka bízik csak benne, hogy a kormány megfelelően fogja felhasználni a válságkezelésre kapott EU-s támogatást.

A koronavírus-járvány alatt a Fidesz-kormány minden eddiginél több pénzt lopott el a közös kasszánkból. Kihasználták a tragédiák és a válság árnyékát, pótkocsiszámra hordták ki a közpénzt Mészáros Lőrinc és a többi stróman zsebébe.

A miniszterelnök pénzhordozója idén év elején már közel 500 milliárd forintos vagyont birtokolt. Ami pénzünket!

 

Bár a járvány lecsillapodott a nyárra, a Fidesz-csicskák lába most azért kezdett el remegni, mert már csak kevesebb mint nyolc hónapjuk maradt a hatalomban. Jövő tavasszal ugyanis közösen fogjuk elszámoltatni és leváltani őket. Mindenki megkapja majd amit kiérdemelt az elmúlt 11 évben. Az utolsó hónapokat azonban arra használják a felcsúti szotyiköpködő emberei, hogy még több pénzt talicskázzanak át a saját zsebükbe, ebből építik a háttérhatalmat, amivel majd ellenzékből akarják befolyásolni a magyarokat.


Tudjuk, hogy lopnak!

Nem csoda, hogy a magyarok nagy része bizalmatlan a Fidesz-kormánnyal szemben. Ez derül ki az Eurobarométer legújabb felméréséből is, ahol azt kérdezték meg, hogy mennyire bízunk abban, hogy a Fidesz-kormány jól fogja felhasználni a helyreállításra kapott EU-s pénzeket.

28 százalék bízik benne, hogy a kormány megfelelően fogja felhasználni a támogatást, szemben az európaiak átlagosan 44 százalékával.

 

Áll a kutatásban, de ennél is rosszabbul értékelik a magyarok a Fidesz-kormány teljesítményét:

A magyarok 15 százaléka azt mondta, hogy a dolgok helyes irányba mennek Magyarországon, míg 64 százalékuk ezzel ellentétes véleményt hangoztatott.

 

Ezt kell átfordítani szavazatokra is jövő tavasszal. Ha mindenkinek helyén lesz a szíve, és jó helyre húzzuk az X-et, akkor végre megszabadulunk a tolvaj bandától, és a szabadságunkat is visszakapjuk!

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top