Politika

Kövér Lászlónak mennie kell: egy ország követeli a “köteles” ember távozását

Fotó: MTI/Kovács Tamás

Közös nyilatkozatot adott ki annak kapcsán az egyesült ellenzék, hogy szombaton előkerült egy felvétel, melyen Kövér László arra buzdítja a titkosszolgálatok vezetőit, hogy lépjenek fel az ellenzék ellen, mert szerinte ők jelentik ma a legnagyobb nemzetbiztonsági kockázatot.

 

A Jobbik, az MSZP és a Párbeszéd, a DK, az LMP, a Mindenki Magyarországa Mozgalom és a Momentum által jegyzett közlemény szerint a házelnök ezzel alkotmányos kötelezettségek megszegésére buzdított, emiatt azt követelik, hogy

HALADÉKTALANUL TÁVOZZON A POZÍCIÓJÁBÓL.

 

A pártok azt írták, hogy Kövér szavai közvetett bizonyítékként szolgálhatnak a Pegasus kémszoftver jogszerűtlen használatára, amellyel Magyarországon kormánykritikus újságírókat és az ellenzékhez közeli vállalkozókat is lehallgattak. Az ellenzék szerint Kövér a kijelentéseivel

“több millió, az Orbán-rezsimmel szembenálló magyar polgár ellen is uszít.”

 



Követelik, hogy Kövér magyarázza el, kinek a megbízására és miért tartott

“a totális állam kiépítésének szükségességére irányuló politikai beszédet a nemzetbiztonsági szolgálatok vezetői előtt, és mandátuma kiterjedt-e arra, hogy a hallgatóságot az ellenzék elleni cselekvésre biztassa.”

 

A pártok emellett azt várják, hogy a kormány is foglaljon állást az ügyben, hogy egyetért-e Kövér kijelentéseivel, valamint újból felszólították őket, hogy magyarázzák el, miért használták a Pegasust ellenzéki szereplőkkel szemben. Szerintük a megfigyelési botrány után az Orbán-kormány méltatlan a magyar állampolgárok képviseletére, Kövért pedig arra szólították fel, hogy még szombaton mondjon le a tisztségéről.

 

Kövér őszödi beszéde miatt a felháborodott kommentelők szombaton elárasztották a közösségi médiát. Néhányat idézünk ezekből, hogy érzékeltessük a Kövér-ellenes közhangulatot:


Az ott ülőknek azonnal le kellett volna tartóztatnia ezt az idiótát állam ellenes összeesküvés, demokratikus rend elleni felbújtás miatt!

Köteles Lacára és tettestársaira nyilvánvalóan az ellenzék a legnagyobb veszély, hiszen más nem adná ki őket az igazságszolgáltatásnak.

Ő NEM POLITIKUS, EZEKBEN A MEGNYILVÁNULÁSAIBAN, HANEM A POZÍCIÓJA MEGTARTÁSÁÉRT KÉTSÉGBEESETT SZÁNALMAS EMBER!!!!

Ez a kövér a parlament egyik legnagyobb 3/3 mas kritikán túli közveszély forrása..

Szomorú hogy egykori kisz titkárok még mindig ott ülnek ahol már 30 éve nem kellene

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top