Politika

Behisztizett Szijjártó, amiért az CNN riportere visszakérdezett egy fontos kérdésben

nyugatifeny.hu

Nem tetszett a külügyminiszternek, hogy a riporter kérdésekkel „provokált”.

Interjút adott a CNN-nek hétfő este Szijjártó Péter. A külügyminiszter három kérdést kapott a csatorna riporterétől. Szijjártó szerint a kérdések hamis állításokat tartalmaztak.

A balliberális sajtó egyenlete: 1 CNN interjú = 3 kérdés = 3 hamis állítás.

 

Ezzel a szöveggel osztotta meg a Facebookon az ominózus interjút Szijjártó.

 

Az interjú egyik izgalmas része volt, amikor a riporter felhozta, hogy Szijjártó korábban azt nyilatkozta, hogy az Egyesült Államok arra készül, hogy beavatkozzon a 2022-es magyarországi parlamenti választásokba.

 

Erre Szijjártó úgy reagált, hogy ez egy álhír, mert nem ezt mondta.

„ebben a térségben megszokott, hogy keletről és nyugatról is megpróbálják befolyásolni az eseményeket.”

„Tudja, megvannak a titkosszolgálataink, amelyek már észleltek bizonyos előkészületeket ezen a téren, mely szerint bizonyos országok, bizonyos entitások, bizonyos szervezetek befolyásolni szeretnék a közakaratot Magyarországon, még a választások vonatkozásában is”

– mondta a külügyminiszter.

 A miniszter ezután arról beszélt, hogy a magyar kormány „jobboldali, konzervatív, keresztény kormányként” vitában áll az európai uniós liberális „fősodorral”, és abban érdekelt, hogy az EU ne váljon „Európai Egyesült Államokká”, hanem erős nemzetállamok szövetsége legyen.

 

A riporter felhívta arra a tényre a figyelmet, hogy Magyarországon milyen alacsony az átoltottság. Erre Szijjártó közölte azt is, hogy Magyarországon 70 százalékos az átoltottság, ami szerinte tovább emelkedik majd, de az lenne a legjobb, ha akár a 100 százalékot elérné.

 

Nézd meg te is az interjút:

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top