Politika

Döntött az országgyűlés: Megtartják a melegellenes népszavazást, irgalmatlan kampányra számíthatunk

nyugatifeny.hu

Az ellenzék nem szavazott.

Az ellenzék bojkottja mellett, a Fidesz-KDNP 125 igen szavazattal elfogadta kedden azt a határozati javaslatot, aminek értelmében jövőre kiírhatják a melegellenes népszavazást.

 

A referendumot a köztársasági elnök írja majd ki.

 

A kormány – ahogy Rogán Antal Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter fogalmazott – teljes erővel fog kampányolni, hogy minél többen menjenek el a népszavazásra, és mind a négy kérdésre mondjanak nemet, mert így lehet megvédeni a gyerekeinket az “LMBTQ-lobbitól”.



 

A javaslat parlamenti vitájában Vejkey Imre (KDNP), az igazságügyi bizottság elnöke kifejtette: “a Brüsszel-Strasbourg-Soros triumvirátus” az elmúlt hónapokban újabb támadásokat indított Magyarországgal szemben a “gyermekvédelmi törvény” miatt.

 

“A magyar gyermekvédelmi törvény azért csípi a szemüket”,

mert nem engedi a sze×uális propagandát sem az óvodákban, sem az iskolákban, sem a televíziókban, sem pedig a reklámokban — sorolta.

 

Hangsúlyozta: amikor a nemzetre nehezedő nyomás ilyen erős, akkor

“csak a közös népakarat tudja megvédeni hazánkat”,

ezért van szükség a népszavazásra.



 

Orbán Balázs, a Miniszterelnökség parlamenti államtitkára szerint ma olyan a világ, hogy alapvető biológiai, természeti, Isten adta törvények kérdőjeleződnek meg, ezeket próbálják meg valakik felülírni.

“Egy elbizonytalanodó világban a gyermekekben a bizonytalanságot próbálják erősíteni és nem olyan nevelési módszereket alkalmazni, amelyben a biológiai nem, a hagyományos családi szerepek és a nemzeti gondolat fontossága a kellő mértékben és kellő súllyal jelenik meg”

— fogalmazott, jelezve: ezen, a nyugati világban tapasztalható jelenségek ellen a jog és az alkotmányosság eszközeivel is fel kell lépni.

 

Azt mondta, az LMBTQ-lobbi rendkívül erőszakos módon aktív propagandát kezdett a kiskorúak szexuális nevelésével kapcsolatban is, a nyugati országokban az óvodákban, az általános iskolákban különböző, sze×uális nemátalakító műtétek elvégzésére, illetve a nemi identitás általában vett megkérdőjelezésére biztatják a gyermekeket.

 

Ez elfogadhatatlan — jelentette ki, úgy értékelve: komoly civilizációs küzdelemről van szó, és Magyarországnak ki kell tartania a zsidó-keresztény alapok mellett, meg kell hallgatni a magyar emberek akaratát.



 

Úgy összegzett, a kormány arra tesz javaslatot, hogy a magyar emberek a “genderpropaganda” kérdésében is — hasonlóan az illegális migrációhoz —

népszavazáson nyilvánítsák ki akaratukat.

 

Kitért arra, hogy ha az országgyűlési választást és a népszavazást egy napon tartják, jelentős források takaríthatók meg.

 

Selmeczi Gabriella (Fidesz) unikálisnak nevezte, hogy népszavazáson kérdezik meg a választópolgárokat erről a kérdésről. Mi ez, ha nem demokrácia? — kérdezte, szóvá téve a brüsszeli kifogásokat a magyar demokrácia működésével kapcsolatban. Szerinte Brüsszel szokott az emberek feje felett dönteni.

 

Közölte, a népszavazáson

az ellenzéki szavazók is lehetőséget kapnak arra,

hogy gyermekeik védelme érdekében elmondják véleményüket.

 

Elmondta, nem akarják, hogy az óvodákban, az iskolákban a szülők háta mögött érzékenyítés folyjon. A gyermekek nevelése, különösen a sze×uális nevelése a szülők joga és dolga — jelentette ki.



 

Selmeczi Gabriella azt mondta, a végsőkig hajlandók küzdeni az alapértékek védelméért. A népszavazás eredményeként kialakuló szabályozás a valódi társadalmi többségen alapul majd és nem a hangos, elvtelen kisebbség csapongásán — fogalmazott.

 

A referendum kiírása már önmagában 5.5 milliárd forintba kerül majd, és erre még rájön a közpénzből finanszírozott kampány is.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top