Politika

Jó hírt kapott Semjén Zsolt: Dokumentumfilm készül a vadászati kiállításról

nyugatifeny.hu

A Nemzeti Filmintézet közpénzből támogatja a gyártást.

Négy dokumentumfilmnek szavazott meg gyártási támogatást a Nemzeti Filmintézet, köztük a vadászati kiállításról szóló alkotásnak is. Az NFI a közleményében arról írt, 2 éve nyújt támogatást televíziós bemutatásra és streaming szolgáltatásra szánt filmekre pályázati úton.

 

Azt írták, elkötelezettek, “hogy a mozifilmek mellett tartalmas, kulturális értéket teremtő és a nézők számára különleges élményt nyújtó televíziós alkotások is készüljenek“.

A vadászati kiállításról szóló dokumentumfilm címe azonos a rendezvényével: Egy a Természettel!

 

A nagysikerű rendezvényt bemutató alkotást Gaszner Veronika készíti a Filmintézet 25 millió forintos támogatásával” — írták a közleményben. A vadászati kiállítás mellett egy szabadkai származású futballistáról, Siflis Gézáról, egy látássérült szülők gyermekéről szóló, valamint egy afrikai jezsuita misszionáriusokról szóló film is gyártási támogatást kap az NFI-től.



 

(Telex nyomán) | forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top