Politika

Lehidalsz, milyen arrogánsan válaszoltak a fideszesek, amikor Kövér kiszivárgott beszédéről kérdezték őket

nyugatifeny.hu

Szégyen, amiket montak.

A 444 riportere a Parlamentben kérdezte a fideszesek politikusokat, mit gondolnak Kövér László kiszivárgott beszédéről. Egészen elképesztőket válaszoltak.

 

A házelnök tavaly év elején arról beszélt a titkosszolgálatoknak, hogy a legnagyobb nemzetbiztonsági kockázatot az ellenzék jelenti. Az ellenzék ezt követően lemondásra szólította fel a házelnököt.

 


Nacsa Lőrinc szerint ez csak egy kiragadott részlet, ha valaki végig olvassa az ominózus beszédet, akkor szerinte abból minden kiderül.

 

Halász János szerint a házelnök mindig pontosan és felelősségteljesen fogalmaz, szerinte itt is ez történt, illetve hozzátette, hogy azért,

mert valaki baldali még lehet hazaáruló.

 

Harrach Péter szerint minden emberről elképzelhető, hogy a haza helyett más érdekeket szolgálnak. A megfigyelés pedig szerinte nem árt senkinek, akkor árt, ha valakinek vaj van a füle mögött.

 


Kocsis Máté a kérdésre először még válaszolni sem akart, azt mondta, hogy nem ebből, hanem a Városháza-ügyből készült.

 

Nézd meg te is a 444 videóját:

 

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top