Politika

Megszólalt az Alkotmányvédelmi Hivatal Kövér László kiszivárgott beszédéről

nyugatifeny.hu

Kiderült, milyen hatással voltak rájuk a házelnök mondatai.

„A szolgálatok munkatársainak nem kell értelmezniük, kommentálniuk semmilyen ünnepi beszédet, közéleti megnyilvánulást, esküjükhöz híven kell végezni tevékenységüket”

– közölte az Alkotmányvédelmi Hivatal (AH) a Direkt36 kérdésére Kövér László kiszivárgott beszédével kapcsolatban. Az oknyomozó portál azt akarta megtudni, hogy milyen hatással volt a munkájukra a beszéd.

 

Az AH szerint „a nemzetbiztonsági szolgálatok feladataikat Magyarország Alaptörvénye és a vonatkozó ágazati jogszabályok alapján látják el.

Tevékenységük irányítási rendje tiszta, világos, egyértelmű.”

 


Szombaton szivárgott ki Kövér titkosszolgálati vezetők előtt tartott 2020-es beszéde, amelyben a házelnök azzal hergelt, hogy a jelenleg az ellenzék számít a legnagyobb nemzetbiztonsági veszélynek Magyarországon. Az ellenzék közösen lemondásra szólította fel a házelnököt.

 

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top