Politika

“Ez az ember nem százas!” — Alaposan kiosztotta a miniszterelnököt Jakab Péter

nyugatifeny.hu

Méghogy nemváltó óvodások.

Péntek reggel megtartotta szokásos Kossuth rádiós kinyilatkoztatását Orbán Viktor.

 

Jakab Péter, a Jobbik elnöke a Facebookon reagált a miniszterelnök mondataira:

Ha nem hallom, nem hiszem el❗️ Orbán ma arról beszélt a rádióban, hogy az óvodások nálunk azért nem akarnak nemi átalakító műtétet, mert tiltja a törvény.

És azért kell népszavazást tartani ebben a kérdésben, hogy megvédjük ezt a törvényt. Ezek szerint az óvodásoktól, akik úgy tűnik, Brüsszellel szövetkeztek, hogy átalakíthassák a nemüket.😅 Kész.

Ez az ember tényleg nem százas.

Annyi mindentől meg kellene védeni a gyermekeinket, ami valóban veszélyezteti őket, legyen szó szegénységről, elvándorlásról, lakhatási válságról, vagy épp az oktatás szétveréséről.

Nemi átalakító műtétről gyanítom korábban nem is hallottak. Most már igen, hisz Orbánnak köszönhetően a legapróbb faluba is eljutott a hír, hogy ilyen is van.

És kb. senkit sem érdekel.A szegénység, a drágulás, a 27 százalékos áfa, a 480-as benzin, az elértéktelenedő forint annál inkább. Ezzel viszont Orbánnak úgy tűnik nincs dolga. Ezzel majd nekünk lesz jövőre.

Úgy fogják hívni, hogy kormányzás.

Ami most van, köszönőviszonyban sincs ezzel.

 

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top