Politika

A kormány figyelemelterelésével hatalmas átverés áldozatai lettünk!

Pestibulvar.hu

Az elmúlt hetekben a kormány és a hozzá közelálló médiumok mindent megtettek, hogy csak a Városháza eladása körüli kreált cirkuszra figyeljünk, de közben több fontos ügylet mellett siklottunk el.

 

Karácsony Gergely főpolgármester közösségi oldalán osztotta meg azt a bejegyzését, melyben több adás-vételt is bemutatott, mely a Városháza eladásával ellentétben valós ügyletek.

 

Az egyik ilyen, hogy a kormány nemrégiben pályáztatás nélkül eladta a taszári repülőteret egy olyan cégnek, amelyet fél éve alapítottak és cégnyilvántartás szerint nem állapítható meg, hogy ki a valódi tulajdonosa!

 

A másik, hogy a kormány eladta a MÁV egykori Andrássy úti székházát is, de nem az eredetileg meghirdetett vételáron, hanem annál jóval alacsonyabb áron.

A főpolgármester arra is felhívja a figyelmet, hogy míg Orbánék a nemlétező Városháza-ügyet lebegtették a szemünk előtt, addig az eddigieken felül az állam eladott két Balaton-parti szállodát, valamint két Balaton-parti kempinget, egy, a budai Várban található luxusingatlant és a belvárosban, a Széchényi-téren található volt MALÉV-székházat is.

 

Karácsony kihangsúlyozza:

EZEK A VEVŐK, AKIKHEZ A FELSOROLT INGATLANOK KERÜLTEK, MIND-MIND FIDESZ-KÖZELI BEFEKTETŐK VOLTAK.

 Arról, hogy miért nem lehetett többet hallani ezekről az ügyekről, a főpolgármesternek konkrét álláspontja van: a Fidesz mindent megtesz, hogy más ügyek kerüljenek a reflektorfénybe, például a budapesti Városháza, amit a valóságban senki nem adott el és nem is akar eladni!

 

A teljes bejegyzés a hozzájuk tartozó hivatkozások ide kattintva érhetők el!

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top