Politika

Megvalósult Orbán rémálma – Fellázadtak ellene a fideszes polgármesterek!

Pestibulvar.hu

A kormány túlfeszítette a húrt, a városok kivéreztetése már a fideszes polgármestereknek sem tetszik így azok összefogtak az ellenzékkel!

 

Az Önkormányzatok Szövetsége maga mögé állította az ellenzéki és kormánypárti polgármestereket annak érdekében, hogy jövőre a városoknál maradhasson az iparűzési adó – közölte Csőzik László, Érd polgármestere a Spirit Fm Aktuál című reggeli műsorában az atv.hu közlése szerint.

 

Csőzik kijelentette:

“AZ ELLENZÉKI POLGÁRMESTEREK ÁLTAL ÖSSZEÁLLÍTOTT KÖVETELÉSLISTÁT VÉGÜL MEGSZAVAZTÁK A FIDESZESEK IS, TEHÁT EGYHANGÚAN FORDUL A KORMÁNYHOZ VALAMENNYI VIDÉKI NAGYVÁROSI POLGÁRMESTER,

és kéri azt, hogy ezeket a kieső bevételeket támogatásokkal pótolja a magyar kormány a helyi önkormányzatoknak”.

Ezzel a rendkívüli összefogással a polgármester szerint már komoly esélyük van arra, hogy a kormánytól minden városvezetés kapni fog majd kompenzációt az elvonások után, valamint bízik benne, hogy tartós lesz a szövetség ami végül eredményre vezet.



 

Az összefogás okaként Csőzik kiemelte, hogy a probléma nem csak az ellenzéki városokban van jelen, hanem mindenkit egyaránt érint. Ha több milliárd forintnyi iparűzési adót von el a kormány egy önkormányzattól, az a fideszesnél és az ellenzékinél is kiesik.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top