Politika

Bezuhan jövő év elején a magyar nyugdíjak értéke – a fideszes komisszárokat persze nem zavarja

ezalenyeg.hu

Már nem nagyon emlékszünk rá, de a fideszes képviselőknek valójában a nyugdíjasok érdekeinek képviselete lenne a dolga. Ahelyett, hogy Orbán csicskájaként asszisztálnak a fideszes bűnökhöz, szólniuk kéne a gazdájuknak, hogy kiderült: nagyot buknak a nyugdíjasok 2022. elején.

 

Korábban a kormány azzal számolt, hogy a jövő évben az infláció mértéke 3 százalékos lesz, ám jelenleg az 5 százalék tűnik reálisnak, amit vonakodva ugyan, de még az MNB elnöke, Matolcsy György is elismert. Ez azt jelenti, hogy az év elején ismét romlik a magyar nyugdíjasok pozíciója, nem is kicsit!

 

A Fidesz-kormány ismét orbitálisat hazudott nekünk: az MNB idén és jövőre is 5 százalék körüli értékkel számol, ám a költségvetésben még mindig 3 százalék szerepel, pedig a kormány vállalta, hogy a nyugdíjak értékét megőrzi, vagyis az infláció mértékével emeli azokat!

Hát ennyit Orbán, Varga Mihály, Matolcsy és a többi fideszes alkalmasságáról: minden abszurd fideszes elmeroggyanás és presztízsköltés fontosabb, mint az, hogy a nyugdíjasoknak egyáltalán esélyük legyen egy méltóságteljes életre. Biztosan fontosabb fűtött gyepes stadionokat, Isten háta mögötti MotoGP-pályát építeni, meg Vadászkiállítást és Gyűlöletmenetet szervezni, amikor a legalapvetőbb dolgok nincsenek rendben a magyar a társadalomban? 

Nagyon nagy szükségünk van olyan képviselőkre és egy olyan kormányra, aki tényleg minket támogat, értünk dolgozik, és vállalja, hogy a személyes érdekeit háttérbe helyezi a kormányzás során.

 

Válasszunk olyan képviselőket, akik bebizonyítják, lehet felelős kormányzást végezni és érdemesek a bizalmunkra!

 

ForrásPénzcentrum
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top