Politika

Orbán “ajándéka”: sokkal többe kerül az idei karácsony, mint a tavalyi

ezalenyeg.hu

Idén a hal, az édesség és a fenyőfa ára is rekordokat fog dönteni.

 

Az elmúlt hónapokban minden magyar a bőrén érezhette, miért is alkalmatlan Orbán Viktor és bandája az ország kormányzására. Miközben naponta kb kétszáz ember hal meg itthon a koronavírus-járvány következtében, az árak az egekbe szöktek, a forint pedig még soha nem volt olyan gyenge mint most.

 

Orbán utolsó miniszterelnöki karácsonya!

Három hét múlva itt a karácsony, az ország pedig emberemlékezet óta legdrágább ünnepre készülhet.

Inkább fokozatosan, mint drasztikusan drágulnak az édességek!

Mondta el a Intődy Gábor, a Magyar Édességgyártók Szövetségének főtitkára, aki azt is hozzátette, valószínűleg jövő év elején is folytatódik a drágulás.

Nem jobb a helyzet a fenyőfapiacon sem. Idén már 8000 forintos is elkérnek egy méter nordmann fenyőért. Ennyire még sosem kellett a pénztárcánkba nyúlni, ha karácsonyfát akartunk venni a családunknak.


Tavaly óta 30 százalékkal drágult a hal!

Már pedig egy karácsonyi asztalról sem hiányozhat a halászlé szenteste. De a hús, az étolaj és a tojás ára sem áll meg. Folyamatos a drágulás. És mi az oka mindennek?

A Fidesz-kormány az elmúlt évtizedekben olyan politikát folytatott, ami teljesen kiszámíthatatlan volt mindenki számára. Ennek pedig most isszuk meg a levét. Járvány idején ugyanis még jobban meggyengül az az ország és az a pénz, ami mögött egy bizonytalan és megbízhatatlan kormány lapul.

Járvány alatt minden hiba felnagyítódik. Ilyenkor látszik csak igazán, hogy mire képes egy kormány.

Pontosan ez történik velünk. Ezért ilyen gyenge a forint. Ezért van a brutális infláció és a drágulás. Ez a Fidesz-kormány valódi teljesítménye.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top