Politika

“Bíróság előtt fog felelni, amiért Pegasus-ügyben fedezi a Fideszt” — Vadai Ágnes keményen beleszállt Péterfalvi Attilába (+videó)

nyugatifeny.hu

Nem lennénk a helyében.

A Demokratikus Koalíció (DK) frakcióvezető-helyettese szerint a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH), valamint annak elnöke, Péterfalvi Attila az elmúlt hónapokban “leplezte a Fidesz bűneit a Pegasus-ügyben”.

 

Vadai Ágnes pénteki, online sajtótájékoztatóján azt mondta, lassan fél éve, hogy kirobbant az úgynevezett Pegasus-botrány, amelyben kiderült, hogy a kormány ellenzéki újságírókat, üzletembereket, politikusokat figyeltet meg egy izraeli kémszoftver segítségével.

 

A magyar adatvédelmi hatóság azonban egész nyáron nem tett semmit, mert vezetője, Péterfalvi Attila éppen nyaralt — folytatta a parlament honvédelmi és rendészeti bizottságának alelnöke.

 

Hozzátette, ősszel a NAIH “kénytelen-kelletlen” elkezdett egy vizsgálatot, amit azonban nem hajlandó lezárni.

 

Vadai Ágnes kijelentette: ha egy 2022-es kormányváltást követően a Pegasus-ügy felelősei bíróság elé állnak, akkor

ott lesz köztük Péterfalvi Attila is.

 

A videót itt tudod megnézni:


Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top