Politika

Lyukra futott Rogán propagandagépezete: Villámgyorsan derült ki az újabb mocskos hazugság

nyugatifeny.hu

Lehettek volna kreatívabbak.

A főváros nem beépíti a Mocsárosdűlőt, hanem megvédte a beépítéstől azzal, hogy hetven százalékkal csökkentette a terület beépíthetőségét – közölte a főpolgármester pénteken a Facebook-oldalán.

 

Karácsony Gergely a bejegyzésben arra reagált, hogy a Fidesz fővárosi szervezete szerint a baloldal lakópark építését és ingatlanfejlesztést tervez a III. kerületi Mocsárosdűlőn.

 


A főpolgármester azt írta: a Mocsárosdűlő Buda egyik utolsó egybefüggő zöld foltja, amelyet Tarlós István volt főpolgármester vezetése alatt tele akartak építeni, de

a jelenlegi fővárosi vezetés ezt megakadályozta.

 

A terület beépíthetőségének csökkentésével az a cél, hogy a Mocsárosdűlő nagy része megmaradhasson természetes állapotában, és “erről alapos írások is születtek”, amelyek több honlapon is olvashatók.

 

Kiemelte: csak a Fővárosi Közgyűlés határozza meg azokat az ingatlanokat, amelyeket esetlegesen értékesítenek. Az idei értékesítési terv nyilvános és elérhető EZEN az oldalon — fűzte hozzá a főpolgármester, aki szerint ebből is látszik, hogy a fővárosi ingatlanhasznosítás érdemben különbözik a kormányétól.

 


Karácsony Gergely leszögezte: a fővárosi értékesítendő ingatlanok között a Mocsárosdűlő nem szerepel, és nem is fog, mivel a jövőbeni hasznosítás irányait a III. kerületi önkormányzat határozza majd meg.

 

Megvédjük Budapest zöld értékeit — írta a főpolgármester, hozzátéve: a Fidesz “újabb hazugsága újabb feljelentést von maga után”.

 

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top