Politika

Donáth Anna szerint Orbán nem fogja békésen átadni a hatalmat 2022-ben

nyugatifeny.hu

Kilátásaink.

Péntek van, így szokás szerint “interjút” adott a miniszterelnök a Kossuth Rádióban. Orbán Viktort ilyenkor „jól megizzasztja” a közpénzmilliárdokból fenntartott állami rádió riportere. A kormányfő ma többek között arról beszélt, ha az ellenzék nyeri a választást, abban Brüsszel keze is benne lesz.

 

A Momentum elnöke a Facebookon reagált a miniszterelnök blődségeire. Donáth Anna szerint Orbán úgy viselkedik, mint a volt amerikai elnök, és attól tart, hogy ezzel mások életét veszélybe sodorja.

„A miniszterelnöknek a ma reggeli Kossuth Rádiós interjújával sikerült is felzárkóznia Kövér László legújabb vállalhatatlan kijelentéseihez: konkrétan arról beszélt, hogy

ha az ellenzék nyeri a tavaszi választásokat, az kizárólag »Brüsszelnek« lesz köszönhető.

Egyértelmű az üzenet: az ellenzék külföldi ügynök, és ha más nyer, akkor az csak csalás lehet.

Ismerős érvek: Donald Trump volt amerikai elnök ugyanígy hergelte a követőit a választási kampányban, majd a veresége után. Csalásról, külső beavatkozásról, hatalmas összeesküvésről beszélt, amely aztán a Képviselőház ostromában és öt ember halálában csúcsosodott ki.

Vajon itthon is ez következik? Mi lesz a következő, ha Orbán veszít? Elküldi a híveit, hogy ostromolják meg a parlamentet, ahogy Trump hívei ostromolták meg a Capitoleumot? Ő és megmaradt propagandája csak az általuk kitalált választási csalásról fog beszélni?

Nagyon veszélyes, amit a miniszterelnök csinál:

minden egyes ilyen interjújával egyre távolabb kerül a hatalom békés átadásától”



– fogalmazott.

 

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top