Politika

Nem fékez Kövér László: nyílt hazaárulással vádolja az ellenzéket

Pestibulvar.hu

Úgy tűnik, országos botrányt kavart beszéde ellenére sem áll szándékában lejjebb tekernie a hangerőt Kövér Lászlónak, erre utalhat, hogy a Magyar Hírlapnak adott adventi interjújában nyílt hazaárulással vádolta meg az ellenzéket.

 

Kövért az interjúban elsőként a frissen megalakuló szociáldemokrata német kormányról kérdezték. Ennek kapcsán fejtette ki, hogy az út, amit kijelöltek maguknak, szerinte alapvetően a semmibe visz, “sem jogalapjuk, erkölcsi alapjuk meg pláne nincsen arra, hogy Európát magukkal rántsák a mélybe, immáron harmadszor a történelem során”. Az új német kormány szerinte “nyíltan bevándorlók országává akarja tenni a hazáját”. A legfőbb bűnös ezért a leköszönő jobboldali német kormányzat, aki az elmúlt 16 évben azt gondolta, azzal, hogy

“elvek, tartás és valódi értékek nélkül is lehet – úgymond – pragmatikusan politizálni. (…) Ez a műsor bizony nem jöhetett volna létre Angela Merkel nélkül”

– fogalmazott a politikus.

Az interjú második felében a hazai ellenzéket vette célba. Mint kifejtette:

“A sunnyogást, a mellébeszélést, a hazára meg a nemzetre való hivatkozást felváltotta a nyílt hazaárulás politikája.“

 


Kövér szerint véget értek azok az idők, amikor arról lehetett beszélni, hogy közös a nemzet, mert bár a kormányoldal nemzeti politikát vall, az ellenzék “a nemzetek felszámolására irányuló globális politikához szegődött zsoldba”. A politika, benne a baloldal viselkedése, magatartása szerinte egy negatív civilizációs trendet tükröz, ami nem állt meg Magyarország határainál.

“Minden tisztességes baloldali ember felteheti magának azt a kérdést, hogy vajon 2010-ben így képzelte-e el a magyar baloldal jövőjét. Ezt akarta-e? Mi a gyávaságának, a tehetetlenségének a szerepe abban, hogy ma a baloldal esélyeit Gyurcsány Ferenc testesíti meg, a szó pozitív és negatív értelmében egyaránt“

– fejtette ki Kövér, azt üzenve az ellenzék “nyugati gazdáinak”, “a multiknak”, hogy ha az ellenzék nyer, visszatérnek a régi aranyidők, ehhez a támogatást is tőlük szeretnék, amit meg is fognak kapni.

 

Az interjú végén a 2022-es választások kapcsán pedig a következőket jövendölte a baloldalra célozva:

“A magyarországi választásokat egy gyűlöletkampánnyá kívánják alakítani, mint ahogy az elmúlt tizenkét évben mást sem csináltak, az első pillanattól kezdve, csak gyűlöletet keltenek.“

(Magyar Hírlap / Telex nyomán) | forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top