Politika

Herczeg Zoltán: tolvaj, maffiaszerűen működő kormány irányítja az országot

Kiemelt kép forrása: Veiszer Alinda műsora

A közéleti kérdésekben is előszeretettel megszólaló divattervező Veiszer Alinda műsorában arról beszélt, hogy a hazát bűnözők vezetik, és ő erre nem büszke, sőt szégyelli magát emiatt.

 

Az egyórás interjút jelképes támogatás fejében lehet teljes terjedelmében megnézni ezen az oldalon.

 

Az interjúban a Telex összefoglalója szerint Herczeg Zoltán arról beszél például, hogy az Orbán Ráhel barátnője által irányított Magyar Divat- és Dizájnügynökség támogatásai esetében lopásról van szó. Úgy fogalmaz: “ezek a pénzek visszakerülnek magánzsebbe. Az én információim szerint (…) ezek a támogatások ugyanúgy működnek, mint az összes többi iparágban, a mezőgazdaságban, az iparban. (…) hogy van egy bizonyos összeg, amit megkapsz, ha egy bizonyos részét visszajuttatod. Ez már rég nem 5, 10 meg 20 százalék, hanem akár a fele is lehet.”

 

A Fidesz kormányzásával kapcsolatban Herczeg Zoltán ritkán hallhatóan kemény kritikákat fogalmaz meg, úgy látja:

“Gyilkos bűnözők vezetik a hazámat, én erre nem vagyok büszke.”

 


A továbbiakban azt mondja, hogy egy “gyilkos kormányról szól, ami tizenkét év alatt arra használta a hatalmát, hogy mindent kiszívjon az államkasszából, négyszeresére növelje az államadósságot (…) Az elmúlt másfél évben amit a kormány csinált, az minden, csak nem szakszerű.”

 

Aztán kicsit finomítja a kijelentést, és azt mondja:

“Tolvaj, maffiaszerűen működő kormány irányítja az országot.”

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top