Politika

Megjött az ítélet: Jogerősen pert nyert Terézváros momentumos polgármestere egy súlyos botrányban érintett képviselővel szemben

nyugatifeny.hu

Bebizonyosodott az igaza.

Facebook-bejegyzésben adott hírt Soproni Tamás, a VI. kerület ellenzéki polgármestere arról, hogy pert nyert Bálint György szocialista önkormányzati képviselő ellen. A politikus bejegyzésének tanúsága szerint bebizonyosodott, hogy a kerület MSZP-s elnöke, Hatvani Csaba Bálint Györggyel fedezetelvonó szerződést kötött a kerület kárára. Soproni arról is írt, a politikus rendszeresen együtt szavaz a Fidesszel.

 

Soproni Tamás bejegyzését változtatás nélkül közöljük:

Vége. Megvédtük az önkormányzat érdekeit, és bebizonyosodott, hogy nemcsak morálisan, de a törvény előtt is igazunk van.
A Fővárosi Törvényszék jogerős ítéletében kimondta, hogy az Andrássy úti ingatlanpanamákban jogerősen elítélt MSZP-elnök, Hatvani Csaba és Bálint György, az MSZP önkormányzati képviselője és helyi alelnöke fedezetelvonó szerződést kötöttek.

 



Ha nem lépünk az ügyben, 14 millió forinttal rövidíthették volna meg a terézvárosi önkormányzatot. Mégis, hiába nevet az egyik szemem, ha a másik sír. Szomorú vagyok ugyanis, hogy egy újabb szocialista képviselőről bizonyosodott be, hogy

nem különb, mint a NER politikusai.

 

Hogy a saját érdekét az általa képviseltek érdeke elé helyezi. Hogy az önkormányzattal szembeni gazdasági bűncselekményért elítélt helyi elnökkel kötött fedezetelvonó szerződés felhasználásával kísérelte meg megrövidíteni az önkormányzatot. Hogy mindezekkel, morális bukásával, méltatlanságával rontja az ellenzék megítélését és ezzel a 2022-es kormányváltás esélyét.

 

Miközben mi a bíróság előtt Bálint Györggyel szemben az önkormányzat érdekeit védtük, az MSZP-s képviselő személyes bosszúhadjáratba kezdett ellenem, a koalíció és a hivatali apparátus ellen. Ennek része volt, hogy az MSZP nem szavazta meg a többi kormányzó párt (DK, Jobbik, LMP, Momentum, Párbeszéd) által támogatott költségvetést.

 

Képviselői jogával visszaélve, az átláthatóság elvét álságosan hangoztatva folyamatos és mértéktelen adatigénylésével, az érdemi munkát ellehetetlenítve terheli túl a hivatalt és cégeinket, méltatlan viselkedésével akadályozza a képviselő-testület munkáját. Az MSZP Terézváros Facebook-oldalán megjelenő gyalázkodó hirdetések mellett már szórólapokon is hazug, lejárató kampányt indított.



 

Elszomorítónak találom azt is, hogy

az MSZP-frakció együtt szavaz a Fidesszel, ha azzal a koalíciót gyengíteni, a városvezetést támadni lehet.

Nem tudok, és nem akarok együtt dolgozni és közösséget vállalni olyan politikussal, aki a Fidesszel közösen támadja koalíciós partnereit, akinek bosszúszomjas vagdalkozása az építőmunkánkat nehezíti, aki nem különb azoknál, akik ellen küzdünk.Bálint György jogilag és erkölcsileg is többszörösen megbukott. Ez a példátlan viselkedés és a jogerős ítélet egyértelművé teszi, hogy

Bálint Györgynek nincs helye az ellenzéki összefogásban, sem Terézváros vezetésében.”

 

(Soproni Tamás/Faceboook) | forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top