Politika

Czeglédy Csaba olyan dologra mutatott rá Völner-ügyben, ami ha beigazolódik, a botrány magával ránthatja a Fideszt is

Kép forrása: atv.hu

“Palit aztán most szépen utolérte a karma” – írja Czeglédy Csaba a Facebookon arra reagálva, hogy Völner Pál korábban a kormánypárti Mandineren a “maga szokásos arrogáns stílusában még azon elmélkedett, hogy Gyurcsány Ferenc hamarosan börtönbe kerül.” A DK-s politikus szerint itt nem lehet megállni: ki kell vizsgálni, történt-e tiltott pártfinanszírozás a Völner-ügyben.

Czeglédy Csaba bejegyzése:

“Völner Pál tavasszal a maga szokásos arrogáns stílusában még azon elmélkedett, hogy Gyurcsány Ferenc hamarosan börtönbe kerül.

Amit egyébként ezek évekkel ezelőtt úgy akartak elérni, hogy engem egy virtilgi koncepciós eljárásban a szeretteim mellől elragadva letartóztattak, és arra számítottak, hogy többek között Gyurcsány Ferencre hamis tartalmú vallomást teszek.

 

Palit aztán most szépen utolérte a karma.

Azt viszont szögezzük le, hogy nem azért indul korrupciós ügyben büntetőeljárás a magas beosztású, befolyásos fideszes ellen, mert Polt teszi a dolgát és mert Magyaroszágon a törvények a fideszesekre is vonatkoznak. A végrehajtói kamara több korrupt vezetője le van tartóztatva. Nagyon kevesen bírják ott bent ki, főleg úgy, ha olyan valós dolgot tudnak, amivel esetleg ki is szabadulhatnának. Schadl és társai nem akarják elvinni a balhét, ezért aztán rávallottak Völnerre is.

 

Völner ellen azért van eljárás, mert vannak helyzetek, amikor már a Fidesz sem tudja a harangba a harangszót visszaterelni.


 

És ha már Völner. Ki kell azt is vizsgálni, történt-e tiltott pártfinanszírozás a Völner-ügyben.

Amennyiben kiderül, hogy a Fidesz háttér-finanszírozását segítette elő a végrehajtói kar egyes tagjai és Völner bűnszervezete, akkor az elkövetési összeget le kell vonni a Fidesz állami támogatásából. Összességében kijelenthető, hogy az ügyben a Fidesznek súlyos etikai és politikai felelőssége van, ezért mindenképpen indokolt annak vizsgálata, hogy történt-e burkolt pártfinanszírozás.

 

(A szerző már nem miniszterhelyettes.)”

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top