Politika

Gyurcsány reakciója Völner bukására pillanatok alatt letarolta az internetet

nyugatifeny.hu

Pillanatok alatt letarolta az internetet Gyurcsány Ferenc reakciója Völner Pál államtitkár bukására. A DK elnöke bár név szerint nem nevezte meg a Fidesz politikusát, egyértelmű volt, hogy rá céloz, amikor annyit írt:

„Nem érdemes sokáig elemezni: bevallom, én voltam:))”

 

Bár Gyurcsány a poszttal vélhetően csak viccelt, amikor arra célzott, hogy a Fidesz Völner bukásáért is őt teheti majd felelőssé, döbbenetes módon sikerült fején találnia a szöget: az Origo a botrány előtt nem sokkal arról írt, hogy a Bírósági Végrehajtói Kar bukott elnöke, Schadl György feleségének az édesanyja korábban Gyurcsány titkárnője volt.

A poszt alatt sok lájkot gyűjtött Hont András publicista hozzászólása is, aki rákérdezett Gyurcsánynál, hogy “Klára tud róla?”.

 


Gyurcsány erre még több lájkot gyűjtve azt reagálta:

“Ő mindenről tud. Sőt. Leginkább ő. Sötétben beszélgetünk. Csak sötétben. Meg Apró Piroskával. Így működik ez a Szemlőhegyen.“

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top