Politika

Orbán talán még a boldog karácsonynál is pofátlanabb választ adott a parlamentben

Pestibulvar.hu

A választások előtt talán utoljára kérdezhette Orbán Viktort az azonnali kérdések órájában az ellenzék a parlamentben. Elsőként Jakab Péter, a Jobbik elnöke tett fel kérdést. Jakab a Pegasus-ügy, illetve a megélhetés nehézségeiről, az inflációról és a gazdasági bevándorlókról kérdezte a miniszterelnököt.

 

Orbán talán még a hírhedt boldogkarácsonyozásánál is pofátlanabb választ adott:

először boldog Mikulást kívánt, majd megjegyezte, hogy “akikkel Ön szövetkezik, elvették a 13. havi nyugdíjat, elvettek egyhavi fizetést, megvágták a családtámogatási rendszert és devizahitel csapdába csalták a családokat, mi pedig kimentettük őket onnan”.

 


Viszontválaszában Jakab visszakérdezett: “Mit csinált Ön az elmúlt 11 évben, erre mi a pártközpont válasza?”. Annál, hogy “Gyurcsány”, találjanak már ki valamilyen kreatívabb választ – javasolta. Hozzátette: “Mikor vette el a józan eszét a hatalom?”, mire az ülésvezető elnök figyelmeztetésben részesítette Jakabot. Orbánon nem fogott a kritika, fújta tovább, amit megkezdett, miszerint “a baloldali blokk meg akarja szüntetni a rezsicsökkentést, Önök az emberek megélhetését veszélyeztető programot hirdetnek”.

(hvg.hu nyomán) | forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top